tirsdag den 30. august 2011

Sommerferie på Mallorca

Så er vi hjemme fra ferie. Vi havde igen i år bestilt et ophold sydpå - denne gang blev til en dejlig uge på Mallorca. Vi havde succes med denne ferieform sidste år, så igen blev vi kunder hos Spies på et Sunwing Resort.

Vi tog afsted her fra Middelfart den 23.8. kl. 4.30 med to vågne piger på bagsædet. De havde deres sut i munden og en dyne hver, og så sad de ellers og fulgte pænt med i hvad køreturen mod Billund bød på. De havde vist øjnet, at der skulle ske noget spændende.

Indcheckning og det hele gik nemt i lufthavnen, og pludselig var vi afsted sydpå. Pigerne tog flyveturen pænt. De havde i år fået hver deres sæde, og af pædagogiske grunde blev de placeret på hver sin side af Lotte, mens jeg sad på den modsatte side af gangen, så det var lidt mere afslapning for mig med flyveturen end det var for hende.


Over middag ankom vi til hotellet, hvor lejligheden stod klar. Det var en dejlig lejlighed med fin udsigt ud over poolområdet og Middelhavet. De næste 7 dage gik med af vi alle 4 slappede af. Opholdet var med alt inklusive - stor morgenbuffet, frokostbuffet og stor aftensbuffet, hvor der var god variation. Alle drikkevarer var inkluderet, lige fra forfriskninger og is ved poolområdet til drinks i baren om aftenen, så vi var storforbrugere af Sangria (Jacob), Cola (Lotte) og ispinde (pigerne).

Vi var inde i den lokale by et par aftener på gåtur, og her var det i høj kurs at prøve de små forlystelser, der kører i et par minutter efter et møntindkast. Og tit var det lige så sjovt uden at den kørte. Vi var også nede i hotellets bar og se underholdning nogle aftener, og så var hotellets maskotter meget eftertragtede hos pigerne. De fik en del knus, når de var på spadseretur rundt.

Ellers gik tiden med at slappe af, og vi fik læst meget i vores bøger, vi havde med - ja, jeg fik næsten læst en hel Läckberg-roman, det ligner ikke mig at være så hurtig til det.

Vi har lagt en stribe billeder ud i galleriet til at kigge på.

Tirsdagen efter gik turen hjemad til lejligheden efter en dejlig ferie. Sikke nemt det i øvrigt er i Billund. Færre passagerer, kortere afstand at gå og bagagen er der med det samme. Dejligt at have fået ny lufthavn.

Jacob