søndag den 2. november 2008

Redebygger

De sidste par dage har i den grad stået i oprydningens tegn. Vi har fået ryddet op på kontoret, og bestilt senge til de små, som gerne skulle være klar til afhentning i løbet af den kommende uge. Lige pludseligt kommer det hele så tæt på. Men det gør nu ikke noget, for til tider føles det lidt som om maven er ved at eksplodere, men de må altså godt vente ca. 7 uger endnu med at komme frem.




Det var også i denne uge at vi tog den nye bil i brug. Den er vi rigtig glade for :-) Jacob så meget at han gerne kører på genbrugspladsen med ting, bare for at sidde lidt bag rattet... (Der kommer nok et bedre billede på et tidspunkt...)



Det var også i denne uge at jeg blev fuldtidssygemeldt. Man skulle tro at det så betyder at man har alt den tid i verden til små projekter, men jeg må indrømme, at det hele er begyndt at tage meget længere tid end hvad acceptabelt er, og derfor når jeg bare ikke så meget i løbet af en dag som det kunne ønskes. Men, lidt har også ret.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Hej Lotte

Hvor er maven blevet fin:o)

Godt at i får lavet en masse når du har Jacob ved hånden, det er jo ikke altid vores gravide hoveder helt kan følge med i hvor begrænsede kroppe efterhånden bliver :o)Vi glæder os til at høre produkanmeldelsen af den nye store bil - mon ikke også vi kommer til at opgradere til en større model, når vi kommer til foråret.

God barsel.

Hilsen Ina, der hygger sig og venter de sidste dage før lillebror gør os selskab