lørdag den 4. april 2009

I dag er det ...

... Lottes fødselsdag - hurra hurra hurra...

Så rundede jeg det skarpe hjørne - 30 år. Ak! Den ene dag er man på vej mod de 30 og den næste mod de 40. Prøvede ellers at overtale min far til at vi bare skulle springe i dag over, og på den måde kunne jeg blive ved med at være i 20'erne. Men... så var jeg jo gået glip af super surprise fødselsdagstamtam.

Bedst som man står og putter pigerne til deres formiddagslur ringer det på døren, og udenfor står et lille kor og synger fødselsdagssang. Så bliver det ikke meget bedre :-) Pludseligt var hele stuen fuld af gæster og, ikke mindst, bordet fuldt af pakker. Så var der jo ingen anden udvej end at pakke op og spise friskbagte boller og brunsviger.

Tak til alle for pakker og hilsner, og mor for at invitere gæster og lave mad.

I morgen er det så pigernes store dag. Vi skal være i kirken kl. 10.30 til dobbelt barnedåb. Vi glæder os til det, og ikke mindst til at se om Emma og Julie vil opføre sig pænt i kirken og kun skrige når præsten kommer vand i hovedet på dem. I så fald vanker der en tur til Legoland når de bliver lidt større.

Nu mangler kun de sidste forberedelser inden vi kan gå i seng. Er dog lidt bekymret for bordplanen til middagen i morgen. De ringede og spurgte hvor bordkortet til Jonas var - det kunne de ikke finde. Sagen er bare den, at der ikke kommer en der hedder Jonas. Men mon ikke de når at få helt styr på det til i morgen.

Fortsat god weekend til alle.

Ingen kommentarer: