søndag den 27. september 2009

Endnu en weekend er gået

Som tiden dog bare flyver afsted når man har det sjovt (eller 2 babyer at jagte...)

Og der er bare fuld knald på her på Rønnegade hele tiden. I den forgangne uge har først Emma og dernæst Julie været lidt forkølede. Vi mener dog, at det værste er overstået nu, og at vi på den front er på vej tilbage til normalen.

Derudover er det bare væltet frem med tænder. Især de to forreste tænder i overmunden er, åbenbart, smertefulde når de skal bryde igennem tandkødet. Vi håber på også snart at være i mål her.


Lørdag var vi til madklub hos Alisa og Mathias, mens pigerne var ude og lege med deres fætre. I dag har jeg været til mødregruppe sammen med tøserne, og ellers har vi brugt weekenden på at slappe af. Jeg har dog fået gennemgået alt det tøj, som pigerne ikke længere kan passe - og der er godt nok meget - og fået det nødvendige overblik til at kunne begynde at sælge ud af det. Så hvis du kender en (som kender en) der mangler pigetøj i str. 50-68, så smid endelig en mail afsted til mig.

På tirsdag får vi besøg af farmor. Hun bliver til torsdag, og mon ikke hun bliver lidt duperet over alt det nye pigerne har lært?

Ingen kommentarer: