søndag den 7. februar 2010

Tiden går så stærkt

De sidste par dage har være meget hektiske herhjemme. Som det er de fleste bekendt har vi kæmpet lidt med Pladsanvisningen for at få pasning til pigerne, men - som det også er de fleste bekendt - er det ikke helt nemt. Før jul fik vi besked om, at dagplejen kunne vi skyde en hvid pil efter (tvillinger bliver sprunget over på ventelisten) og plads i institution kunne vi da godt få - til maj!

Vi har derfor fra 18. januar 2010 haft en aftale med Tina om, at hun passer pigerne fra kl. 8 - 16 her i lejligheden fra mandag til fredag. En ordning, som vi egentligt troede skulle vare til maj. Men så fik vi sidste fredag (28. januar 2010) brev fra Pladsanvisningen om, at pigerne havde fået dagplejeplads fra 22. februar 2010. Jeg kunne mandag ringe og få at vide hvor, og tirsdag skulle vi så give besked, om vi ville gøre brug af pladserne. Mandag ringer jeg, og får at vide at en pædagog vil kontakte os mandag eller tirsdag med oplysning om, hvor det er henne. Det hænger ikke så godt sammen med at vi skal give besked tirsdag, og vi får derfor udsat fristen til onsdag. Pædagogen kontakter os, og vi aftaler møde med dagplejemoderen onsdag formiddag.

Tirsdag da posten kommer, har han brev med til os om, at Julie har fået institutionsplads. Posten kommer så sent, at jeg ikke kan ringe til Pladsanvisningen og få at vide, hvorfor det kun er Julie, der har fået plads. Onsdag morgen bliver vi dog ringet op af Pladsanvisningen, som må erkende at de kommet til at lave en fejl, og at de vil prøve om ikke de kan få plads til Emma også.

Efter vores møde med dagplejemoderen har der været 4 ubesvarede opkald på min telefon, og jeg kan gå i gang med at lytte telefonsvareren igennem. Det viser sig, at både Pladsanvisningen og institutionen har prøvet at kontakte os, for at fortælle at både Emma og Julie kan starte i Smørhullet den 15. februar 2010. Vi ringer tilbage og aftaler besøg i institutionen samme dag kl. 12.30 - vi skal jo give besked om dagplejepladserne om eftermiddagen.

Efter mødet med pigernes pædagog i vuggestuen og en rundvisning er vi ikke i tvivl. Pigerne skal starte i Smørhullet (og det kan næsten ikke gå hurtigt nok).

Vi taler tingene igennem på vej til svømning, men vi er meget enige om udfaldet, og på trods af, at det egentligt var dagpleje, vi havde som vores førsteprioritet, ender det altså med vuggestuen. Og en vuggestue, der kalder en af stuerne for Hønsegården, er i mine øjne en vuggestue med humor.

Til svømning var der nogle, der havde et undervandskamera med, så vi fik lige taget et par skønne billeder af pigerne:


Og som om det ikke var nok aktivitet for en uge, så startede jeg op på arbejde igen i torsdags. At komme tilbage var egentligt som forventet: Lidt forvirrende, luften gav hovedpine både torsdag og fredag, og så skal jeg lige huske hvordan man skriver på engelsk. Men ud over det var det dejligt at se kollegaerne igen og kommer lidt ud ;-)

Vi har her i weekenden fået lavet vores Ikea projekt færdigt. Nu er både gulvtæppet og det nye spisebord kommet op - hvis I vil se hvordan det ser ud, må I komme på besøg...

Ingen kommentarer: