tirsdag den 16. februar 2010

Vuggestue

Så er vi blevet forældre til 2 vuggestuebørn!

Pludselig gik det stærkt, og vi syntes ellers vi var klar til at pigerne skulle "ud på egen hånd", men så var det alligevel som om pigerne lige pludselig var blevet meget store...

Mandag skulle vi være i vuggestuen kl. 9.50. Pigerne og jeg havde taget mormor med, for mens forældrene er på arbejde, er det mormor, der skal køre indkøringen. Det var meningen, at pigerne kun skulle være på besøg i en time den første dag, men fordi det gik så godt, endte det med at pigerne spiste med og vi sammen gik hjem efter frokost. Det gik rigtigt godt det første dag, og det var nogle stolte forældre, der kunne lægge deres tøser i seng om aftenen. Pigerne var dog stadig helt i hopla oven på dagens begivenheder, så der blev holdt fest på det lille værelse. Vi blev dog nødt til at stoppe festlighederne, da begge lamper var hevet ned fra væggen og bamserne lå rundt omkring...

Idag, tirsdag, har pigerne været i vuggestuen ca. 1 time alene. Det gik rigtigt godt, og måske skal de prøve at sove der allerede i morgen. Nu må vi se.

Selvom Julie og Emma kun har været vuggestue-børn i 2 dage har de allerede lært en masse. De kan begge selv tage deres glas og drikke, de spiser selv deres mad (bare det ikke er med ske), og Julie har nu også lært at gå på trapper og kan selv kravle op på sin lille stol. En af yndlingslegene for tiden er at kravle/gå rundt i sofaen og derfor har vi også øvet meget i at kravle baglæns ned. Emma er rigtig dygtig til det, og Julie er meget tæt på at mestre det også.

Fastelavn
Lørdag var vi til fastelavnsarrangement på Frederiksberg Rådhus. Emma og Julie var begge med til at slå katten af tønden. De var lidt i tvivl om, hvad det gik ud på i begyndelsen, men hurtigt lurede de, at der i rådhussalen er meget plads, og det derfor er muligt at rende omkring og bruge en masse energi. Desværre lurede de også hurtigt, at mor bliver lidt presset når de løber i hver sin retning. Men med lidt assistance fik vi da styr på dem.

Søndag var vi til fastelavnsgudstjeneste i Hans Egedes Kirke. Efterfølgende var der tøndeslagning og hygge i menighedsrådssalen. Det var et rigtig flot arrangment, som selvfølgelig kun blev bedre, da pigerne blev kåret til bedst udklædte. Deres præmie var en lille tønde fyldt med slik :-)

Ingen kommentarer: