torsdag den 15. juli 2010

En uge med pigerne

Jeg har ferie i denne uge - en hel uge alene med tøserne. Det er lige før jeg kan sidde og drømme tilbage til den gang på barsel. Og så alligevel, for hvor er der altså bare sket rigtigt meget!

Pigerne er meget bevidste om hvad de vil og ikke vil. For eksempel i dag inde i stuen kom Julie hen og tog fat i min hånd. Der var ingen tvivl om hvad hun ville: Hun ville tumle på madrassen, og det er bare super skønt. Næste skridt bliver, at de kan udtrykke det med ord. Men så længe de kan vise os, hvad det er de vil, så er det også i orden.

Det med ordene er ikke så lige til, og så alligevel. I torsdags da vi var i Legoland og lige havde parkeret bilen, kom en anden bil kørende. På forsædet i den bil sad en stor hund. Julie pegede på den og sagde højt og tydeligt "Vov vov". I går eftermiddags lå Jacob og sov til lidt cykelløb, og 3-4 gange sagde Julie noget der mistænkeligt meget lignede "far". Ikke at det havde nogen effekt - Jacob forblev sovende...

Emma siger ikke så meget ord (eller lyde vi kan genkende). Til gengæld kan vi få hende til at sige de samme lyde som os. Ja, det vil altså sige når hun ikke lige går rundt og tysser på os (schyyy og en pegefinger foran læberne).

Det er lidt som om pigerne på denne front arbejder for modsatrettede interesser.

Ingen kommentarer: