søndag den 5. december 2010

Fødselsdagsweekend

Så er pigerne blevet 2 eller 4 år, alt afhængigt af hvordan man ser på det. De har nu nået en alder, hvor de godt kan forstå, at gaver er noget, der skal pakkes op, og det er noget spændende, der er indeni.

Vi har haft nogle meget travle uger på det seneste, så vi har nydt nogle gode dage sammen med familie. I fredags startede vi med at åbne gaver herhjemme, samtidig med at der blev bagt en stor portion pølsehorn til at tage med i vuggestuen. De vakte stor lykke, og vi fik fejret den første fødselsdag - i morgen gælder det den næste.

Herefter var vi på biblioteket og hente kommunens boggave til 2-årige fødselarer - en dejlig antologi med mange gode tekster i. Lige noget for os. Om eftermiddagen var vi herhjemme og slappede lidt af.

Sidst på eftermiddagen kørte vi en tur i Fields for at gå lidt rundt på pigernes præmisser - vi fik endevendt hele Toys'R'Us, og jeg fik også prøvet den mærkelige følelse det er, når pigerne sætter sig på hver sin børnescooter i Bilka og ellers vælger at drøne hver sin vej ned af de brede passager, med deres far efterladt lige midt imellem. Hvad gør man lige dér? Nå, men jeg fik dem da indfanget. Vi nåede også lidt italiensk mad, inden det gik hjemad igen.

Lørdag fik vi familiebesøg, og mens Lotte stod i køkkenet og var flittig, gik jeg en lang tur rundt på Østerbro med pigerne. Kl. 15 troppede familien op, vi fik kaffe, åbnede gaver og nød senere en dejlig middag.

I dag søndag startede vi med brunch, for at fejre farfars fødselsdag, og ellers har vi bare slappet af herhjemme. Vi har fået sat gaverne på plads og pyntet op til jul. Alt i alt har det været en dejlig weekend, og nu ser vi frem til julefrokost på vores arbejdspladser i den kommende uge.

Decemberhilsener
fra Jacob.

Ingen kommentarer: