tirsdag den 21. december 2010

Første jul i 2010 er veloverstået

I den forgangne weekend har vi været et smut i Ringkøbing. Som noget nyt skulle vi tage Mols-linien til Århus, for derved at kunne holde pause og spise aftensmad uden at det gik ud over transporttiden. Desværre var hverken de anmeldte demonstrationer i København, myldretidstrafikken eller vintervejret med os, for selv om vi kørte med en time i plus, så endte vi alligevel med at komme 5 minutter for sent til færgen. Øv. Pigerne tog det med højt humør, så det besluttede vi os hurtigt for også at gøre. Efter lidt ventetid på parkeringspladsen ved kajen, kunne vi rulle ombord på en færge til Ebeltoft som kun var cirka halvt fuld. På den relativt korte sejltur nåede vi både buffetten og en tur ind i legeområdet og bygge klodser. Det blev desværre med det resultat, at vi kom til at tage fejl af køen til bildækket og landgangsbroen, og kom derfor som de absolut sidste ned til bilen, da vi kom til Ebeltoft. Førerne af bilerne bagved os sendte os også nogle noget misbilligende blikke imens de overhalede os...

I Ringkøbing fik vi klaret de sidste julegaver, mens pigerne så julespil sammen med farmor og farfar på Torvet. Dejligt ikke at skulle tænke mere på det i år. Lørdag aften holdte vi "jul" forstået således at farmor havde lavet ekstra lækker aftensmad, når nu turen ikke går til Ringkøbing i julen i år.

Søndag gik turen tilbage til København med pit-stop i Middelfart. Vel hjemme i København, fandt vi ret hurtigt ud af at Jacob tydeligvis var mere træt end pigerne, for det endte med at han fik dem puttet i modsatte senge af hvad de plejer, og på trods af gentagne og intense protester blev de ikke flyttet tilbage, da Jacob først blev klar over det efter det blev påpeget næste morgen ;-)

Ingen kommentarer: