søndag den 28. juli 2013

Sommerferie 2013

Så er de to første uger af dette års sommerferie gået (mere ferie følger senere på sommeren).

Vi synes selv, at vi har nået rigtig meget - både praktiske ting herhjemme, afslapning i haven, nydt det gode vejr samt strandture og en dejlig tur til København.

Vi startede med nogle praktiske dage her i Kolding, hvor vi fik bestilt pas til pigerne og handlet lidt ind. Vi var på sommerbesøg i Ruths sommerhus og ved stranden sammen med mormor, Mikkel og Simon i Grønninghoved. En dag cyklede Julie og jeg op til Grøn Koncert, mens Lotte og Emma var på shopping i Kolding Storcenter. Vi har været på tur til Nymindegab og Henne Strand, og så har vi haft farmor på besøg en dag. Derudover er det blevet til en del arbejde i haven med Lotte som anfører og mig som praktisk hjælper. Desuden har jeg også fået en løbetur ind i mellem om aftenen i det gode vejr, vi havde bestilt.

Vores tur til København fra mandag til lørdag var rigtig god, og bød på mange gode oplevelser med pigerne i centrum - de skulle jo se vores hovedstad, hvor de boede de første 2 1/2 år af deres liv. Vi var glade for at kunne låne Henriette og Sørens lejlighed, og vi fik i løbet af fire dage oplevet: Rosenborg, Rundetårn, kanalrundfart, cykeltaxi, Tivoli, vagtskifte, Amalienborg, indkøb, Torvehallerne, Arbejdermuseet, Christiansborg (stalde og repræsentationslokaler), nok en kanalrundfart, sandskulpturfestival, nok en tivolitur samt Zoologisk Have. Derudover blev det til nogle hyggelige besøg ved Marianne og Casper i Virum samt ved Louise og Lars i Søborg.

En god afslutning på ferien har været barselsbesøg hos Piia og Morten og deres søde nyfødte datter idag i Herning. Det var to stolte kusiner, vi havde med på besøg.






Sommerhilsener fra Jacob.

Ingen kommentarer: