lørdag den 13. december 2008

Lidt nyt

Så kom der lidt ro på. Jeg er nu indlagt sammen med pigerne på mor/barn afdelingen på Glostrup Hospital. Vi har enestue, og Jacob har fået en seng ind på stuen så han kan sove her sammen med os. Så nu handler det om at lære pigerne at kende, og få nogle rutiner op at stå.

Emma og Julie klarer sig fortsat rigtig flot. De tager pænt på i vægt. Vi regner med at Emma runder 2 kg enten i morgen (søndag) eller på mandag. Hun har indhentet lidt af forskellen op til Julie. Da de blev vejet i dag, vejede de hhv. 1975 g. og 2212 g.

Julie er ved at lægge an til nogle dejlige runde kinder. Vi gør hvad vi kan for at de bliver så store som muligt :-)

Pigernes døgnrytme (hvis man kan kalde den det) er på 3 timer. Dvs. hver 3. time skal de have mad. Jeg er godt i gang med at lære at stereo-amme, så det hjælper lidt på tiden. Men når pigerne bliver ammet, kan man ikke måle hvor meget mad de får, så de skal på vægten både før og efter. Differencen fratrækkes i den mængde mad de får via sonde. De får mad i sonden umiddelbart efter de er blevet ammet. Hele cirkusset kommer hurtigt til at tage en time... Så natten bliver delt op i flere intervaller - og vi er lidt smadrede.

Julie


Emma

Vi prøver løbende at lægge nye billeder ind under "Vores billeder".
Der er besøgstid på afdelingen kl. 14.30 - 16.00 og kl. 18.30 - 20.00. Vi vil rigtig gerne have besøg. Men da der er mange ting der skal hænge sammen for os, vil vi gerne vide det på forhånd. Bemærk at børn under 15 år ikke må komme ind på afdelingen, samt at alle besøgende skal være raske. I kan læse lidt om afdelingen her: http://www.glostruphospital.dk/menu/Afdelinger/Boernehospitalet/Om+afdelingen/Afsnit/Mor+barnafsnit+L52.htm

Kærlig hilsen
Lotte


Ingen kommentarer: