lørdag den 7. februar 2009

Lørdagshygge


Ja tingene har unægteligt ændret sig lidt her på Rønnegade. Hvor lørdage førhen gik med festivitas, er det nu under mere dæmpede former. Det skal dog lige siges til vores forsvar, at jeg har været syg i dag (slem forkølelse), og Jacob derfor har måtte agere alenefar det meste af dagen, mens jeg har forsøgt at sove mig fra snot og ondt i halsen og hovedet.

I tirsdags var Julie, Emma og jeg, efter en god tur i Fælledparken, på besøg hos Helena, Magnus og Camille. Det var rigtigt hyggeligt. Magnus og Camille er fra 1. december 2008, og ingen af ungerne er endnu større end de kan ligge på tværs i en seng. Det er alligevel sjældent at der er 4 babyer i én seng...

I den forgangne uge var jeg også til 8 ugers kontrol hos lægen. Alt var som det skulle være efter fødslen. Jeg var nu ikke i tvivl, men det er nu altid rart at få det helt på plads. Så nu har vi kun de almindelige børneundersøgelser med pigerne, og kontrolbesøg hos ortopæd'en med Emmas fod. Det er dejligt, at vi ikke længere skal på hospitalet/til lægen så ofte.

Vi har også haft pigerne med på besøg på vores arbejdspladser. Begge besøg gik rigtig fint, og vi er sikre på at pigerne vakte begejstring begge steder.

I den kommende uge får vi kort visit af mormor, og så kommer Christina også på besøg - det skal nok blive hyggeligt. Vi skal en tur i Stof og Stil med mormor, så vi kan købe noget stof (hun skal jo helst holdes beskæftiget), og i år skal vi til fastelavnsfest, så vi må hellere også se om vi kan finde noget til udklædning.

Pigerne bliver bedre og bedre til selv at holde deres hoveder, og vi øver også med at ligge på maven - selvom det dog til tider er under protest og med gylp som resultat... Vi arbejder på at finde en døgnrytme. Selvom alle siger at det er alt for tidligt, så har man vel lov at være optimist. Emma har de sidste 3 døgn haft en periode imellem 2 måltider på 4 timer - 2 af gangene har denne været om natten. Det tegner rigtig godt, desværre er Julie ikke enig, og har alle gangene fået mad i midten af dette tidsrum. Men vi er sikre på at dette er et skridt på vej til, at vi kommer væk fra 8 måltider i døgnet.



Ingen kommentarer: