torsdag den 5. marts 2009

Til lægen

Ja en mere passende overskrift bliver svær at finde, for tirsdag stod i den grad i lægens tegn.

Først var vi en tur på Glostrup Hospital til kontrol med Emmas fod. Ortopædkirurgen var meget tilfreds med hvordan den havde rettet sig, og vi skal nu ikke længere lave stræk og kilde øvelserne mere. Dog har Emma overkompenseret i sine muskler således at hendes storetå nu stikker lodret op, og vi skal derfor til kontrol igen om 6 uger. Men tåen var blød og kan vippes frem og tilbage, og sålænge den kan det, skulle alt gå i sig selv igen, vi skal dog dagligt vippe tåen frem og tilbage for at hjælpe den lidt på vej.

Tirsdag eftermiddag var vi så en tur forbi vores praktiserende læge til 3 måneders vaccination. Pigerne skreg begge højt og inderligt da de blev stukket, men holdt heldigvis hurtigt op igen bagefter. Mormor og jeg gik en lang tur med dem bagefter så de fik en god lang lur. Om aftenen var de dog begge noget pylrede. Nu er de tilbage til deres rolige selv igen :-)

Onsdag kom Fætter Simon på besøg. Efter lidt formiddagsmad og en Rasmus Klump historie gik vi til sanselegepladsen i Fælledparken. Når man kun er 2 år kan tingene nogle gange godt blive rodet lidt sammen, og Simon gik og ledte efter Skægs ubåd i hækken omkring legepladsen...

Ingen kommentarer: