onsdag den 15. april 2009

Påskeferie

Jacob havde taget fri fra arbejde mandag efter dåben, så sammen kunne vi kigge på alle de fine gaver. Vi var også en tur i Båring og besøge Ina og drengene i sommerhuset. Da vi først fandt huset, var det rigtigt hyggeligt, og sikkert ikke sidste gang vi kigger forbi.

Jacob tog tilbage til København mandag aften, og pigerne og jeg blev hos mormor og morfar tirsdag og onsdag. Onsdag skulle jeg til tandlægen og have lavet den tand der gik i stykker mens jeg var gravid (ja hurtigt går det ikke). Det tog en time kostede 1600 kr. og gjorde ondt som bare pokker. Men nu er den fin. Onsdag var vi i Kolding Storcenter med Christina. Julie ville absolut ikke sove, så hun charmerede alle ekspedienterne i stedet. Uden hende på armen havde det nok kun taget 1/3 af tiden… Emma sov fra alt postyret. Onsdag aften kom Jacob og torsdag formiddag pakkede vi bilen og kørte vestpå til farmor og farfar.

Torsdag slappede vi af, og fredag besøgte vi farfars faster og kørte bagefter til Holstebro til Henriettes forældre. Søren havde glemt Simons autostol, så den var vi forbi og aflevere. Mens vi var der så vi alle dyrene, også Simons høns. Herefter kørte vi til Holstebro Sygehus hvor farfar var på arbejde. Hans kollegaer havde set en masse billeder af pigerne, så vi følte at det på sin plads at de fik dem at se live. Samtidig fik vi også vejet pigerne. Emma vejer 5,1 kg og Julie 5,4 kg (ja nu vejer vi i kilogram og ikke gram). Differencen fra fødslen er stort set den samme stadig.

Lørdag var vi en tur på gågaden og bruge penge på de små piger (igen igen igen). Sparkedragter med fødder har jeg ikke kunnet opdrive her i København (altså ikke nogen jeg ville have), men i Ringkøbing havde de en masse. Så nu er vi også klar i str. 62 – pigerne skal bare lige nå dertil…

Søndag stod programmet igen på køretur. Vi stod tidligt på og kørte til Middelfart. Mormor havde fødselsdag og det skulle vi være med til at fejre. Det var stille og roligt, og det gode vejr indbød til en lang tur med barnevognen. Så kunne Jacob og jeg kigge på huse og drømme om den dag hvor vi selv får hus og have, mens pigerne tog (endnu) en lille lur. Mandag kørte vi tilbage til København.

Ingen kommentarer: