onsdag den 15. april 2009

Barnedåb


Så er Emma og Julie blevet døbt. Bortset fra at Emma hed Julie og Julie Emma i omkring ½ time, så gik dagen rigtig godt. Vi havde placeret arrangementet hos Fjelsted Skov Kro, og de var bare rigtig gode. Maden var dejlig og personalet var rigtig søde. Oveni det skinnede solen stort set hele dagen, og pigerne sov under både forret og hovedret – skønt.

Emma og Julie fik en masse pakker, og sammen med de pakker jeg fik til min fødselsdag er vi nu ved at drukne i lejligheden. Vi har indset at lejligheden nok ikke er stor nok i længden. Men vi bor bare så dejligt tæt på alting, og nu har vi jo også brugt en masse krudt på at få lejligheden indrettet lige som vi vil have den. Det bliver ikke lige foreløbig vi flytter men det kommer nok til at ske…

En af pakkerne var en lille hund på hjul som Emma fik at onkel Søren og tante Henriette. Hendes ben er fortsat 10 cm for korte til at hun kan køre på den, men derfor kan den jo godt prøves med lidt assistance. Vi kan allerede forestille os hvordan hun kommer til at fare rundt i lejligheden på den.

Derudover fik pigerne også tallerkner og bestik. Så nu er der ikke længere nogen hindring for at begynde med fastere føde. Sundhedsplejersken kommer i næste uge, og derefter går vi nok så småt i gang.

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Arj, hvor er den bare fed den hund. Hvor kan man få den henne?

Lotte sagde ...

Hunden er fra Krea.