onsdag den 24. juni 2009

Så kom fætter Mikkel

Så blev det endeligt afsløret om Henriette og Søren skulle have en søn eller en datter. Det blev til en lille søn - Mikkel. Dermed blev vi en fætter og en nevø rigere. Dejligt.

Ellers går det meget som forventet her på Rønnegade. Pigerne bliver hele tiden dygtigere. De har nu begge taget fat i begge fødder samtidig, Julie har rullet fra ryg til mave og Emma er ved at få sin første tand. Derudover har de også begge fået fat i en gang forkølelse - vi mærker ikke meget til det i dagtimerne, men nætterne er lidt hårde for tiden. Men efter Julie fik en gang panodil ved 2.30-tiden i nat, fik vi ro. Nu krydser vi fingre for at den kommende nat bliver bedre.


I dag har pigerne og jeg været i Zoo sammen med mormor og fætter Simon. Julie tog en lang middagslur, mens Emma var vågen meget af tiden. Men det må stå hen i det uvisse hvor meget hun fik ud af det...

Så efter dagens strabadser er vi en lidt træt familie. Julie faldt i søvn midt under aftensmaden, mens Emma kæmper en brav kamp for at holde sig vågen - i de sidste 20 minutter har hun lavet noget der mest af alt minder om at synge.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Nøj en stor skildpadde.

Var han slet ikke bange for den?

Kærlig hilsen
Søren