torsdag den 31. december 2009

Julen 2009

Her mens nytåret står for døren, må det være på tiden, at fortælle lidt om hvordan vores jul har været.

Vi har i år holdt en meget lang juleferie. Fredag den 18. december (midt i snevejret) begav vi os afsted mod Fyn efter Jacob var kommet hjem fra arbejde. Vi overnattede hos mine forældre og tog lørdag videre mod Ringkøbing, hvor vi var inviteret til 60 års fødselsdag. Søndag kørte vi retur til Fyn, hvor vi alle overnattede inden Jacob MEGET tidligt mandag morgen tog toget til København for at komme på arbejde. Pigerne og jeg blev i Middelfart og hyggede. Tirsdag sidst på aftenen stødte Jacob til igen. I mellemtiden var også min bror + familie kommet til. Pludseligt var det meget fyldt op på Hollændervej - 10 styks, det er vist første gang vi har været så mange.

Den 23. december legene vi i sneen og julehyggede. Julemanden kiggede forbi, men desværre sov de mindste og den store var ude i sneen. Så gaverne blev først uddelt lidt senere - det var godt at mormor var der til at hjælpe julemanden, for han havde ikke tid til at vente...

Efter morgenmad juleaftensdag kørte vi igen vestpå. Igen var vi heldige - og sidst på eftermiddagen dukkede julemanden op. Især Julie syntes at det var meget spændende.

Til aftensmad blev der serveret and, og pigerne var helt med på julemenuen. Dét var noget der kunne bruges, og efter nogle dage hvor Julie ikke rigtigt har ville spise aftensmad, blev der nu taget revanche.

Efter aftensmaden dansede pigerne med rundt om juletræet. Emma var meget begejstret og afbrød sangene et par gange med jubelråb. Det var hyggeligt, at de kunne gå med rundt. Efter dansen gik vi i gang med pakkerne og, kun afbrudt af at lægge pigerne i seng, kunne vi kl. 00.30 konstatere, at nu var vi i mål. Og mor her var godt træt ;-)

1. juledag var vi til julefrokost hos Jacob's onkel Viggo. Godt fyldt op af dejlig mad kunne vi krybe til køjs den sidste aften i Ringkøbing i denne omgang, inden turen igen gik mod Fyn 2. juledag til endnu en julefrokost. Vi fik ved den lejlighed ved selvsyn konstateret, hvor svært det er af tage ordentlige gruppebilleder af børn - respekt til de professionelle fotografer der kan!


Efter dejlig aftensmad i Middelfart gik turen hjem til Østerbro søndag aften. Heldigvis uden for meget trafik på vejene og med to tøser i drømmeland på bagsædet.

Ingen kommentarer: