lørdag den 2. januar 2010

Godt Nytår

Vel ankommet til 2010 vil vi gerne ønske alle et godt nytår.

Vi havde en dejlig nytårsaften med det meste af madklubben hos familien Skriver. Vi var 14 voksne og 11 børn - så der var godt fyldt op.

For første gang lagde vi pigerne i seng uden en flaske, det gik overraskende nemt. Emma vågnede dog, da raketterne først gik i gang og var vågen indtil kl. 4. Så denne aften blev flasken erstattet med flutes, suppe og lidt vand at drikke. Julie vækkede vi da vi kørte hjem (kl 4) og hun fik en flaske at sove på herhjemme. Emma gik stort set ud som et lys da hun så sengen.

Den 1. januar var pigerne ret gode til at sove længe. Julie sov til kl. 9.15 og Emma til kl. 10. Men det er vand ved siden af deres far, som først fik øjne langt over frokost...

I dag har vi slappet af herhjemme, og det brugte Julie som springbræt til at gå. Hun har 2 gange gået knap 2 meter (uden at vi gør andet end at kigge på hende fra sidelinien) - fra stol til skab. Så nu mener vi godt vi kan sige at hun kan gå. Længe så det ellers ud til at Emma ville være først (men måske har vi bare ikke set, når hun har gjort det).

For første gang siden vi flyttede ind i lejligheden ærgrer jeg mig over at vi har dørtrin. For pigerne er glade for at skubbe de små røde dukkevogne rundt, men de kan ikke få dem over dørtrinnene.

Ingen kommentarer: