tirsdag den 23. marts 2010

Lidt nyt fra Rønnegade

Så er det ved at være lidt tid siden, vi sidst har skrevet noget. Det er heller ikke fordi vi har oplevet så meget. Vi har dog haft besøg af farmor, der var med til vuggestuerutiner og tog lørdagstjansen, mens vi var til bestyrelsesmiddag med Lersøhus. En skøn aften uden for rækkevidde af putning og aftenritualer.

Pigerne er blevet rigtig gode til at gå i vuggestue. Jeg afleverer dem om morgenen ved 8-tiden, og Lotte henter dem ved 16-tiden (eller lidt senere - og det har vi det helt fint med). Vi har sågar prøvet at aflevere uden at det var akkompagneret af skrig og skrål, der dog oftest kun er et symptom på "jeg vil have opmærksomhed".

De er også nemme at putte - det kan mormor og farmor bevidne, idet det har passet dem nogle gange inden for den seneste måned.

Nu ser vi frem mod påsken, hvor vi for en gangs skyld skal være herhjemme (jeg har også en lille arbejdsdag midt i det hele), og vi skal nyde nogle tiltrængte dage i familiær afslapning. Det glæder vi os meget til. I det hele taget har vi det seneste halve år fundet ud af, hvor meget vi egentlig sætter pris på at være hjemme og bare kunne tage tingene stille og roligt - det har en stor værdi.

Billederne har vi dog ikke undgået at rutte med - Lotte har været sød til at lægge nogen ud, så kig da bare løs i galleriet.

Mange hilsener
Jacob.

Ingen kommentarer: