torsdag den 1. april 2010

Fuld knald på

Der sker så meget, at det næsten er svært at følge med. Skønt med en lille ferie til at få samlet op på det hele ;-)

Selvom det i dag er Skærtorsdag, har vi allerede været på årets påskeferie i Middelfart, og kan nu nyde helligdagene herhjemme.

Jacob og jeg havde begge taget fri fra arbejde fredag og mandag, og kunne således tage tidligt på påskeferie. Vi tog afsted torsdag aften, og ankom kort før midnat. Fredag tog vi den med ro. Lørdag kom farmor og farfar forbi til lidt kaffe og frokost.

Til eftermiddagskaffen tog Jacob og jeg ned til Hindsgavl Slot. Vi havde et weekendophold, vi skulle have brugt... Det var et super lækkert ophold, og vi nød det i fulde drag. Opholdet bød også på en gåtur forbi Gammel Slot og ned til campingpladsen og Mindelunden. En tur, jeg ikke har gået siden sammen med min bedstefar (som døde for 20 år siden). Sjovt, som en masse minder myldrer frem, blot fordi man kommer et sted hen, hvor man ikke har været i lang tid.

Jacob tog retur til København tirsdag morgen for at tage på arbejde, og pigerne og jeg blev til onsdag, hvor vi så kørte turen hjem over Fyn og Sjælland. Dejligt at køre mod trafikken på en af de store "køre-dage".




Der sker også meget med pigerne. De er begge helt sikre på benene, og er begyndt at udvide lidt. De øver sig i at gå på tæer og gå baglæns. Derudover vil de gerne hjælpe med forskellige ting, fx kan vi få dem til at hente forskellige ting, eller gå hen og aflevere ting til en af os. (Skønt med to små tjenere, men det er da også på tide at de begynder at gøre noget for os...)

De er meget søde ved hinanden, krammer og aer hinanden. Og er for det meste også søde til at dele sutterne. Især Emma er for tiden meget betænksom med sutten, og reagerer så snart hun kan høre at Julie enten græder eller skælder ud. Også bamserne får mange heftige krammere.

Ingen kommentarer: