mandag den 5. april 2010

Det var den påskeferie


Så er dette års bud på en påskeferie ved at lakke mod enden. Som Lotte skrev, så har vi tilbragt påskedagene her på Østerbro. Vi besluttede helt tilbage ved juletid, at den næste periode med helligdage måtte vi tilbringe herhjemme, og det har vi nydt rigtig meget. Heldigvis blev det lige til et besøg i Middelfart sidste weekend, hvor vi traf alle bedsteforældre.

Vi har nydt dagene herhjemme med pigerne uden de store projekter. Vejret har heller ikke været til så meget andet, så det har passet fint. Lørdag var jeg lige på arbejde, og Påskedag havde vi besøg af mormor og morfar, der med en togbillet i hånden var taget herover for at fejre Lottes fødselsdag. Det blev til en rigtig hyggelig dag med cafebesøg og dejlig aftensmad herhjemme.

Ellers så er dagene bare gået med tøjvask, leg med pigerne og optagede TV-programmer vi følger med i, men ikke har tid til at se, når de bliver sendt...

Nu ser vi frem til nogle lidt korte uger i den kommende tid med skæve helligdage, og vi glæder os til at få besøg af farmor og farfar.

Jacob.

Ingen kommentarer: