søndag den 25. april 2010

Zoo, brunch og babymesse

I denne weekend, hvor vi virkelig har sagt goddag til foråret, har der været fuld knald på for vores lille familie.

Jacob var på arbejde lørdag, så mens pigerne sov til middag, hyggede jeg med brunch på Kartellet med Bettina. Herefter gik turen mod Zoo, hvor især fuglene var spændende (og ikke kun gråspurvene - også dem i burene), men hvor det dog var legepladsen, der var det bedste.

Vi var også inde ved gederne, men da det jo var en af de første forårsweekender i år, var der fuldstændigt pakket med børn, hvorfor gederne - forståeligt nok - fortrak til det aflukkede område bag indhegningen. Der var dog et par af de voksne (mere hærdede) geder der var ude blandt ungerne. Og måske fordi pigerne var lidt tilbageholdende i forhold til det øvrige publikum, var de rimeligt populære hos gederne. Med det resultat at Emmas første møde med en ged blev noget personligt. Hun måtte pænt, men bestemt, skubbe den væk, da den blev lidt for imødekommende (måske frygtede hun, at den ville tage sutten?). Ellers var besøget hos gederne rigtig hyggeligt, og pigerne fik klappet løs.

Søndag stod den på Baby- og småbørnsmesse i Øksnehallen for mit vedkommende. Belært af tidligere erfaring, blev det denne gang uden børn. Jacob tog i stedet tøserne med til brunch sammen med sine studiekammerater, og fra hvad jeg har hørt, så hyggede de sig alle rigtig meget.

Messen var rigtig god. Jeg sparede rigtig mange penge og kom hjem med nogle rigtig fine ting (inklusiv 3 præmier). Så er vi vist også sikret for det næste stykke tid.

Ingen kommentarer: