mandag den 25. oktober 2010

Så blev lille Emma rask igen

Men der skulle en lille forskrækkelse til inden vi nåede så langt.

Efter hun i ugens løb stort set hverken havde spist eller drukket, og samtidig havde skreget 2-3 timer både onsdag og torsdag aften, besluttede vi at ringe til vores læge fredag og få en tid, så hun kunne blive kigget på.

Emma vågnede tidligt fredag morgen - klokken 5.30 og fra deraf skreg hun med mindre jeg stod og vuggede hende i mine arme. Klokken 13.45 holdt hun endelig op med at skrige ;-) Vi havde tid hos lægen klokken halv fire, og efter han havde lyttet længe til hendes maven, kunne han fortælle os at hun kæmpede med en maveinfektion. Han mistænkte at den skyldtes en blærebetændelse, og gav os derfor en recept på penicillin. Hun var noget slap, og lægen sagde at hvis det ikke blev bedre i løbet af lørdagen, så skulle vi kontakte vagtlægen med henblik på indlæggelse for dehydrering, og hvis det blev værre i løbet af aftenen skulle vi tage på børneambulatoriet på Riget. Puha - sikke en besked at få.

Emma tog lægens ord til sig, og efter en times lur i klapvognen begyndte hun heldigvis at spise og drikke helt af sig selv. Stor pige!
Vi tog en tur i zoo for at kigge på en rigtig tiger, nu vi var ovre alt det trælse sygdom :-)

Ingen kommentarer: