søndag den 31. juli 2011

Begivenhedsrig miniferie

Så har vi været 3 dage på forlænget weekend i Ringkøbing. Vi tog afsted torsdag eftermiddag, hvor jeg blev hentet på Kolding Station. Herefter gik turen vestpå, med et kort stop i Varde med tankning og aftensmad. I Ringkøbing var vi på besøg i Smakkehuset og få grillstegte bananer, inden vi tog hjem til farmor og farfar.

Om fredagen var vi rundt på forskelligt indkøb. Det blev også til en tur rundt i den gamle bydel i hestevogn for hele familien og leg i den store sandkasse på Torvet. Om aftenen var Piia og onkel Morten på besøg til middag.

Lørdag kørte vi op for at se onkel Carstens sommerhus, der nu er taget i brug. Det var vi meget imponerede over, og var lige ved at flytte ind, men desværre var det lejet ud fra om eftermiddagen, så det kunne vi godt glemme. Istedet tog vi hen til farmor og farfars sommerhus, hvor vi fik frokost og kaffe og ellers bare slappede af resten af eftermiddagen. Emma og Julie var glade for at lege ude i haven, og plukkede meget græs, som de legede var mad, der skulle tilberedes.

Søndag formiddag tog vi i badeland i Søndervig med pigerne. De nød at være i vandet og plaske rundt, og vi tænker det er fint med lidt forberedelse til sommerferien i august. Da vi kom retur til Ringkøbing, var det med lidt skrig og skrål, så det havde vist tæret lidt på kræfterne og tålmodigheden at være i badeland. Mens pigerne fik en lur tog farfar, Lotte og jeg ud til Toyota, hvor vi kom til at købe en Corolla til erstatning for den røde bil, der skal skrottes. Nu håber vi, at det er en god bil, vi har fundet. Vi sluttede dagen af med en sejltur i farfars motorbåd, hvor pigerne var meget stolte af at have de fine redningsveste på.

Det var en dejlig, begivenhedsrig weekend, hvor vi rigtig har slappet af, og følt det som en lille miniferie. Vi har nydt, at det ikke længere er en dagsrejse, når vi skal på familiebesøg, men faktisk er overskueligt lige at køre til det vestjyske.

Ingen kommentarer: