søndag den 17. juli 2011

Middelfart

Så er vi officielt flyttet til Middelfart alle sammen. Onsdag i denne uge stoppede vi - med stor hjælp fra 2 flyttemænd - de resterende ting i en flyttebil og tog afsted mod Middelfart. Sidst på eftermiddagen var alle tingene i den nye lejlighed. Men i og med at lejligheden allerede indeholdt en del ting, var den nu fuldstændig ufremkommelig. Vi knoklede indtil godt midnat, og kunne så lægge os til at at sove i vores egen seng i vores nye lejlighed. Se, det var en sejr i sig selv, at nå så langt.

Fredag var vi så endelig nået så langt at vi kunne hente pigerne hos mine forældre og tage dem med ned i lejligheden. Det var sjovt at se deres reaktion på, at deres ting nu var her. Begge var de meget glade for at se deres senge, og fortalte ivrigt hvem der skulle sove hvor (et emne der bliver brugt meget tid på for tiden). Herefter satte Emma sig på gulvet og kiggede alle børnebøgerne igennem og spredte stort set alt legetøjet ud på gulvet, alt imens Julie stille og roligt gik rundt og kiggede på de forskellige ting i lejligheden.

Lørdag tog vi på weekend i København, men i og med Take That koncerten jo blev aflyst, er der ingen grund til at spilde plads på det her.

I dag har vi stort set fået resten på plads. Selvfølgelig roder her stadigvæk meget, men nu er det til at holde ud at være her. Gulvet er mere eller mindre ryddet og det ligner efterhånden et hjem, i stedet for et flyttelæs.

Imens vi har pakket og flyttet har mormor og morfar været så søde at passe godt på vores små guldklumper, og vi må sige, at de gør hvad de kan, for at de skal få nogle gode oplevelser undervejs. I dag har de været på udflugt til skadestuen i Kolding. En splint på størrelse med en telefonpæl skulle tages ud af morfars arm.

Ingen kommentarer: