søndag den 17. marts 2013

Weekend og tur til Vejle for far og døtre

Her i weekenden har vi været alene hjemme, da mor har været til arrangement med arbejdet fredag aften og i København lørdag og søndag. Vi tre har derfor været alene hjemme. Fredag blev det til eftermiddagshygge med fredagsslik og efterfølgende tegnefilm og X-Factor (skandaleprogram - tænk at man lader teenagere med mobiltelefoner bestemme).

Lørdag havde vi aftalt, at vi skulle en tur til Vejle. Det er en hyggelig by at gå rundt i, også fordi det hele er samlet inde i byen - der er Kolding lidt mere splittet i to dele med bymidte og center.

Vi tog først ind og fik brunch på Den Gamle Arrest - her har vi været før, og vi synes godt om stedet. Pigerne opførte sig ualmindelig pænt - det var en fornøjelse at have dem med ud. Vi sad i sofaen og havde fint udsyn til det hele. Vi kan bestemt anbefale denne cafe til andre.

Herefter gik vi op ad gågaden - ind i BR, boghandlere og også i Tøjekspertens outlet, hvor der virkelig var noget at komme efter. Her sad pigerne pænt og læste i nye bøger, mens jeg fandt lidt forskelligt. Vi sluttede af i Bryggen, hvor vi fik slushice og kaffe (gæt hvem der fik hvad), pigerne legede lidt i legeområdet og vi handlede ind i Kvickly.

På vej hjem faldt pigerne dog i søvn - der er kun et par og tyve km fra Vejle til Kolding, men det gjorde ikke noget, for om aftenen havde vi aftalt at tage dynerne med ind i sofaen for at se Far til fire, hvortil vi fik popcorn samt cacao og øl (gæt hvem der fik hvad). Pigerne var opslugt af familiens ferieoplevelser på Bornholm. Jeg selv fik blundet en smule, men ikke desto mindre er det rigtig dejligt med sådanne oplevelser med børnene.

Søndagen har vi brugt herhjemme med afslapning, tøjvask, en lille cykeltur udenfor, velkommen hjem til mor og så må vi indstille os på en uge med vintervejr, selvom vi er godt igennem marts måned. Vi savner foråret.

Vinter og weekendhilsener
Jacob.

1 kommentar:

Caféen - Den Gamle Arrest sagde ...

Hej, Jacob.
Dejligt at læse, at dig og dine piger har nydt besøget på Den Gamle Arrest.
Vi tager gerne i mod jer igen næste gang i kigger forbi Vejle.
God Påske.
Mvh, Arrestbestyreren