fredag den 26. december 2008

Glædelig jul fra Rønnegade



Så er vi godt igang med at nyde juledagene.

Vi fik "udgangstilladelse" fra i mandags fra Glostrup Hospital, dvs. pigerne er ikke endeligt udskrevet, men de kan sagtens være herhjemme - nu handler det om at de skal spise godt og regelmæssigt, og så skal vi til nogle kontroller derude et par gange.

Mandag 22.12. forløb med at vi fik pakket ud og fundet os til rette herhjemme. Det var helt underligt at være hjemme igen - det er ligesom der bare er revet 3 uger ud af kalenderen.

Tirsdag 23.12. var både Lotte og jeg forbi vores arbejdspladser for at sige glædelig jul (og hente julegaverne!) - det var dejligt at være forbi kollegerne, og jeg glæder mig sådan set til at komme tilbage på arbejde (selvom det også føles som vild luksus at være herhjemme og have hele dagen til rådighed, dog afbrudt hver 3. time af faste rutiner). Vi fik pyntet op til jul, handlet, vasket tøj og ordnet de sidste ting.

Onsdag 24.12. slappede vi bare af herhjemme og nød de små piger. Om eftermiddagen kom mormor og morfar til eftermiddagskaffe/bryllupskage, inden de tog ud til Søren og Henriette, hvor vi alle skulle holde juleaften. Vi andre fire stødte til lidt senere. Det var en rigtig hyggelig juleaften i Bagsværd med dejlig mad og mange gode gaver. Vi nød virkelig at vi bare kunne møde op uden at have rørt en finger. Det var rigtig sødt af Henriette og Søren at de ville holde juleaften for os alle.

Torsdag 25.12. var vi lige forbi Glostrup Hospital til en vægtkontrol og lidt rådgivning inden vi tog til julefrokost i Bagsværd. Vi var hjemme ud på aftenen, hvor vi bare slappede af og så på julegaverne.

I dag, 26.12., har vi mormor og morfar på besøg, så vi nyder at der er et par hænder ekstra til at holde babyer og lave mad.

De kommende dage byder på besøg af farmor og farfar, et par ture til Glostrup Hospital og ellers skal vi bare slappe af med de små piger. Nytår holder vi her i lejligheden - så det skal vi også lige have gjort klar til. Og sådan går dagene frem til jeg starter på arbejde igen den 5.1.

Glædelig jul til alle
Jacob

Ingen kommentarer: