fredag den 19. december 2008

Lidt nyt fra Glostrup

Hej igen

På trods af at det er en relativ ensforming dagligdag vi pt. har her på børneafdelingen på Glostrup Hospital, så er der alligevel lidt nyt at berette.

Vi har i dag haft stuegang med pigerne, og i den forbindelse fik vi det sidste overvågningsudstyr taget af. Julie og Emma har haft Apnø-målere på den sidste uge, men da de eneste alarmer der har været, har været falske alarmer som følge af at der var nogen der pillede i dem..., så var der ingen grund til at trækkes med dem længere. Dejligt.

Julie har desuden været uden sonde i et døgn nu. Hun er rigtig dygtig til selv at tage det mad hun skal have, og har ikke haft behov for opfyldning. Lad os krydse fingre for at dette fortsætter (hun er nu kønnest uden sonde). Emma har ligget i lys i går (gulsot), så hun er i dag kommet på fri kost i dagtimerne (som Julie kom det i går). Det betyder, at vi til de 4 måltider der er i dagtimerne ikke skal veje pigerne før og efter, samt at der ikke bliver fyldt op via sonden hvis de ikke tager det de skal (hhv. 45 og 40 ml) - det får amningen til at gå MEGET hurtigere.

I onsdags blev der målt længde på pigerne. Julie var 46 cm og Emma var 43 cm. I dag er de blevet vejet, og Julie er nu på 2336 g. og Emma er på 2094 g. Så nu er det lige før de kan passe tøj uden at komme ud at svømme.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Kære Lotte

I ønskes nogle rigtig gode juledage herfra Næstvedgade - håber at nogle af dagene bliver fra Rønnegade:)

knus
Helena