onsdag den 25. november 2009

Den vante rytme

Så er vi så småt ved at finde ind i den vante rytme herhjemme.

I dag har Jacob haft sin ugentlige fridag, så vi tog en tur på Kartellet til brunch og gik bagefter en tur i Zoo. Løvefar førte sig lidt frem og brølede, men ellers opførte dyrene sig meget pænt. Den brune bjørn stirrede længe på os - gad vide hvad den tænkte på.

Her til aften har jeg haft bestyrelsesmøde i ejerforeningen, og Jacob har stået for aftensmad til pigerne imens, og ikke et ord om at maden ikke var god nok - de spiste rub og stub, men det var åbenbart ikke nok, for efterfølgende har de været på rov i køkkenet. I denne omgang blev det kun til et stykke brød, så må vi se hvad resultatet bliver næste gang.



For tiden øver pigerne sig i at stå uden at holde ved. Ofte går det godt, men vi må erkende at vi er inde i en ny stime med blå mærker. Men noget lærdom skal åbenbart (bogstaveligt talt) bankes ind i hovedet.


I weekenden kommer mormor på besøg. Hun har lovet at kigge efter de små ballademagere mens vi skal i Tivolis Koncertsal og se Elsk mig i nat. Det er Jacobs arbejdes julearrangement - jeg skal blot med ind os se forestillingen. Søndag satser vi på at komme i biografen og se den sidste film i Stieg Larsson trilogien. Det skal nok blive spændende. Og så venter ellers fødselsdagsugen. Nu må vi se hvad pigerne siger til at få gaver.

Ingen kommentarer: