onsdag den 18. november 2009

Nye sko

I går var vi til kontrol med Emmas fod hos ortopædkirurgen på Glostrup Hospital. Og det gik rigtig godt. "Vores" læge er desværre ikke længere på hospitalet, men vi fik en glimrende erstatning. Emmas fod har rettet sig som de havde regnet med / håbet på den ville. Lægen ville gerne se Emma stå, og kunne konstatere at midten af begge hendes fødder hælder indad (ligesom når man er kalveknæet) når hun står. Hendes fødder er stadig så bløde, så det er ikke noget vi skal bekymre os om. Også dette har de en forventning om vil rette sig af sig selv i trit med at hun får etableret en rigtig gang (ja sådan sagde han altså). Hun er godt i gang med at øve sig, men indtil nu går det mest sidelæns.

Vi havde taget de nyindkøbte sko med, og de var bare rigtigt godt, dem skulle vi bare gå i gang med at bruge lige med det samme. Så de er nu taget i brug.


Vi skal til kontrol næste gang i marts. Der skal vi tale med en overlæge som også er børnelæge. Det er forventningen at vi der vil få afsluttet vores forløb i ambulatoriet fordi de forventer at foden da vil have rettet sig helt. Vi skal derud til marts fordi de vil være sikre på at Emma har en gang når vi kommer, men samtidig må der ikke gå for lang tid, hvis nu hun ikke går rigtigt. Vi fik også et telefonnummer vi kunne ringe på hvis vi synes der kommer noget vi bliver i tvivl om. Alt i alt er vi i gode hænder derude, og de er rigtigt søde ved Emma (så søde at Julie vidst blev lidt jaloux, hun ville i hvert fald ikke være derude mere, for det hele handlede om Emma...). Bagefter fik Emma en lille gave fordi hun var så dygtig til "at blive trykket på" og Julie fordi hun trods alt var sød til at se på.

Ingen kommentarer: