fredag den 4. december 2009

1 års fødselsdag

I går havde Julie og Emma 1 års fødselsdag. Det er vildt at tænke på, at der allerede er gået 1 år siden vi var en tur på Rigshospitalet. Sikke et år! Aldrig har jeg været så træt, og aldrig har jeg været så glad. Alt i alt har det været et helt igennem vidunderligt år.

Vi vækkede Julie og Emma med sang kl. 7.30 (de er dygtige til at sove længe). I begyndelsen syntes de vist det var lidt mærkeligt, men da de selv fik lov at holde flagene, vendte minen hurtigt til begejstring. Inden morgenmaden blev der åbnet pakker. Som forventet havde de ikke helt styr på hvad det handlede om, og legokassen blev da også be-kravlet...

Vores overbo kom til formiddagskaffe med fine gaver til pigerne. Herefter tog vi til sundhedsplejerskernes åbent hus, for at få pigerne målt og vejet. Emma vejer nu 8270 g (1820 g), måler 71 cm (40 cm) og hendes hovedomfang er 46 cm (30 cm). Julie vejer nu 8160 g (2100 g), måler 73,5 cm (45 cm) og hendes hovedomfang er 46 cm (31 cm). Tænk hvis vi andre kunne vokse ca. 30 cm på et år... (nu drømmer jeg vist).

Vel hjemme igen blev resten af maden og kaffe + kage gjort klar til gæsterne kom kl. 15. Med til at fejre pigerne var mor, far, mormor, morfar, farmor, farfar, onkel Søren, tante Henriette, fætter Simon, fætter Mikkel og onkel Morten.

Jeg havde med lidt assistance i køkkenet fået lavet fødselsdagsboller og tøse-cupcakes, så pigerne kunne blive fejret med manér.


Efter kaffen skulle der åbnes pakker - og med lidt assistance lykkedes det at få alle pakkerne åbnet. Efter aftensmad rundede vi af med kaffe (både dansk og udenlandsk) til de gæster "der blev hængende".

Alt i alt var det en dejlig dag, og vi glæder os til at holde mange flere fødselsdage for pigerne.

Ingen kommentarer: