fredag den 16. september 2011

En masse og ingenting

Et lille pip fra mig.

Det føles som om der sker en masse, og jeg har travlt hele tiden, men når man stopper op og tænker sig lidt om, ja så er det faktisk ikke så galt endda.

Pigerne har nu afsluttet anden uge i dagpleje. Første uge gik super godt. Første dag var de alene, mens mor gik en lille tur i området, og allerede anden dag var de der alene i tre timer, og på tredjedagen var de alene det meste af dagen. Desværre skulle uge to ikke gå lige så godt. Det er som om især Julie er ved at have forstået pointen (at i og med mor og far betaler for at en anden passer dem, så bliver mor der ikke...). Men dagplejemoderen siger, at de hurtigt bliver glade igen, så det håber vi, er sandt.

I dag har pigerne været på bondegårdstur og set en muh og nogle gange en ko. Det mest spændende var dog at der også havde været en baby ko (eller otte hvis man spørger Julie). Dem har vi snakket meget om i dag.

Med hensyn til vores husprojekt er vi desværre så uheldige at sælger har valgt EDC til at sælge grunden - den ejendomsmægler rider bestemt ikke samme dag som han sadler. I dag måtte vores advokat ringe og rykke for salgsaftalen (som vi over telefonen blev enige om sidste torsdag - altså for otte dage siden). Men i det mindste er ejendomsmægleren dog ærlig - han havde glemt os. Så kan man jo tænke lidt over, om han er en god repræsentant for sælger. Så intet nyt på dette område...

Og så til sidst lidt fra mit møde med Jens Werner. (Jens, du ringer bare, hvis der skulle blive brug for en stand-in, jeg hører jo, at danserne bliver skadet i ét væk.)

Ingen kommentarer: