fredag den 23. september 2011

En uge med lidt af hvert

I sidste weekend var vi et smut forbi Ringkøbing og besøge farmor og farfar. Da Jacob skulle være til et arrangement ved Grindsted om mandagen, ventede vi med at tage hjem til mandag. Valget stod nu, for pigernes og mit vedkommende, imellem at være bare os tre i lejligheden eller tage ud til mormor og morfar. Det var ikke svært at bestemme sig.

Tirsdag var Emma og Julie hos deres dagplejemor (Carina) i 2½ time inden jeg hentede dem, fordi de havde tid hos øjenlægens skeleterapeut. Selve undersøgelsen var meget tilforladelig. Kigge på billeder i forskellige størrelse, følge en pind med øjnene, mens der blev holdt for øjnene på skift, blive lyst på med en lommelygte samt kigge ind i noget, der mest af alt mindede om en stor kikkert. Pigernes reaktion var derimod meget voldsom. De kæmpede alt hvad de havde lært for at slippe, råbte på alle, der kunne tænkes at ville hjælpe dem, vendte hovedet væk (konsekvent), eller prøvede at stikke af. Skal vi ikke bare sige det sådan, at mor i hvert fald fik varmen mens vi var der...

Onsdag var dagplejemoderen syg, så pigerne var "alene" afsted i legestue. En fra gruppen var koblet på dem, og der gik rigtig fint. De legede så godt, da jeg kom for at hente dem, at der gik lang tid inden de opdagede mig. Det må være et godt tegn. Torsdag var de i gæstedagpleje hos den dagplejemor, der havde været med dem om onsdagen, og i dag, fredag, var de hos en anden dagplejemor. Om ikke andet så må vi da sige, at de får prøvet lidt af hvert. De har ikke været nemme at aflevere, men efter hvad vi hører, så er det overstået, så snart vi er væk.

Om ca. 2 måneder skal pigerne begynde i børnehave, og hvis jeg ellers kan læse oversigten korrekt, står de hhv, nr. 1 og 2 til begge de institutioner, vi har skrevet dem op til. Som nævnt tidligere, er det nogle lidt andre forhold her i provinsen end i vores kære hovedstad.

Med hensyn til vores husprojekt, er der kommet lidt skred i tingene. Vi afventer pt. at modtage underskrevet købsaftale for byggegrunden retur. Det er med overtagelse 1. oktober, så lad os håbe at det går lidt hurtigere denne gang, end hvad vi tidligere har været ude for. Næste skridt bliver at få plantegningen helt på plads, således at vi kan få den sendt til arkæologien mhp. udgravning. Samtidig vil der blive lavet boreprøver samt søgt byggetilladelse. Umiddelbart kan dette tage op til 3 måneder, men det kan også være, at det hele er klaret på 4 uger. Hvem ved. Lige nu hedder indflytningstidspunktet sommer 2012.

Ingen kommentarer: