tirsdag den 27. september 2011

Legoland

Om det var Legoland eller zoologisk have vi besøgte i lørdags står vist ikke helt klart for de to små damer. Snakken går mest på de dyr vi så - men der er også helt fantastisk hvor tæt man får lov til at komme på de vilde dyr i Safari bilerne ;-)

Pigerne var især optaget af Safaribilerne, og vi fik dem da prøvet en del gange. Herudover nåede vi også bådene, og efter en del overtalen, overgav de sig og vi fik en tur i toget (man kan ikke tage i Legoland uden at tage en tur med toget). Miniland var meget spændende, og ved scenen nede bagerst gav Julie mange af gæsterne en ekstra oplevelse, da hun pillede bukserne af guldbager bamsen... Alt i alt en dejlig dag ;-)

Efter pigerne begyndte i dagpleje har vi tænkt en del over hvordan vi kan hjælpe dagplejerne med at kende forskel. Indtil nu har det været på håret (Emma blev klippet, og Julies blev ved med at være semi-langt). Men det problem har Julie løst for os, ved at give sig selv et relativt stort blå/sort mærke på kinden - hvordan? Ja selvfølgelig ved at vælte ud af barnevognen og ned i en kantsten... Godt der ikke skete mere.

Ingen kommentarer: